Over ons

Als je nog meer over ons wilt weten, ben je hier goed.

Dranken diversiteit

Van één voorkeur tot ‘laat je verrassen’ en alles er tussen in

Whiskey / vodka / rum
tequila / Midori
cointreau / peachtree
& More

Seizoensspecaliteiten

Ieder seizoen heeft zo zijn specialiteiten

Wij houden ervan

Verse producten

Seizoensspecaliteiten

Ieder seizoen heeft zo zijn specialiteiten

Wij houden ervan

VERSE PRODUCTEN

Informatie

Wij geven je zo veel mogelijk informatie over de inhoud en alles eromheen

Siropen / smaakgevers / complexiteit

Ons verhaal

De reden van ons bestaan is de liefde voor wat wij doen. Dit heeft ons mogelijk gemaakt zeer snel te groeien. Ons doel is jou via Cocktails Zuid-Limburg een geweldige ervaring te bieden. Met dit in ons achterhoofd kunnen wij met een gerust hart genieten van ons werk. Zo zorgen wij er ook meteen voor dat jij er van geniet. 

Cocktails Zuid-Limburg onderscheidt zich van de rest van de markt door twee dingen. Wij hebben de mogelijkheid om op iedere gewenste locatie een workshop te geven. Je hoeft alleen te reserveren, de rest wordt door ons geregeld. Verder willen wij af van de standaard cocktails in een workshop. Wij hebben een uitgebreide cocktail kaart in elkaar gezet met naar onze mening de beste cocktails naar IBA (International Bartenders Association) officiële recepten. Bij ons kies je zelf wat je wilt leren, maken en drinken. Om deze reden is een workshop bij ons nooit hetzelfde, maar wel altijd even leuk! Bekijk onze kaart en reserveer vandaag nog je cocktail workshop. Zou je graag een workshop reserveren, maar weet je niet met welke cocktails? Geen probleem! Cocktails Zuid-Limburg doet zijn uiterste best jou een workshop te adviseren die precies in je smaak valt.

Of het nu een vrijgezellenavond is, een personeelsfeest of gewoon een avondje ertussenuit. Cocktails Zuid-Limburg is voor welke gelegenheid te vinden. Stuur gerust een mailtje als je graag verdere informatie ontvangt.